- mallisto 2012


Wellcraft on todellinen venemaailman ikoni ja esikuva, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa. Wellcraftin suunnitteluosaamista ja erinomaisia käyttöominaisuuksia on hämmästelty ja kopioitu vuosikymmenien ajan niin moottoriurheilun kuin huviveneilyn parissa.

Myös Suomessa Wellcraft on veneilevän kansan hyvin tuntema, arvostama ja suosittu amerikkalainen venemerkki. Wellcraft-moottoriveneitä on tuotu maahamme erittäin runsaasti vielä 1990 alkupuolelle asti ja näistä veneistä onkin suuri osa edelleen käytössä vesistöillämme.

Tänä päivänä Wellcraft käsittää neljä erillistä mallisarjaa kokoluokassa 18-36-jalkaa: Coastal, Fisherman, Sportsman ja Scarab. Nimensä mukaisesti Fisherman-sarjan veneet on tehty erityisesti täyttämään kalastuksen asettamat vaatimukset niin merellä kuin sisävesilläkin. Fisherman-sarjan veneet ovat erinomaisia niin tiloiltaan, käyttö- ja ajo-ominaisuuksiltaan kuin varustelultaankin myös yleiskäytössä. Sportsman-sarjan veneet ovat ns. tuulilasiveneitä tai amerikkalaisittain kutsuen bowrider-veneitä. Nämä veneet sopivat erityisesti urheilulliseen vapaa-ajan viettoon, unohtamatta toki kalastus- tai yhteysvenekäyttöäkään. Coastal-sarjan veneet ovat soveliaita retki- ja matkakäyttöön, sillä ne on varustettu keulakajuutalla ja monet niistä myös keskikajuutalla, pentrillä sekä erillisellä wc-tilalla. Scarab-veneiden runko ja ajo-ominaisuudet on suunniteltu vauhdikkaaseen ajoon kovassa kelissä meriolosuhteissa ja malli onkin tullut tutuksi esim. Miami Vice-televisiosarjan tähden Don Johnsonin ajopelinä.

Wellcraft-veneet ovat erittäin merikelpoisia, monikäyttöisiä ja turvallisia. Niiden sivuvakavuus, kantavuus, plaaniinnousukyky sekä polttoainetalous ovatkin markkinoiden ehdotonta huippua. Kotimarkkinoillaan (Pohjois-Amerikka) suuri määrä veneilijöitä onkin valinnut Wellcraftin omakseen saaden näin merikelpoisen, kestävän ja laadukkaan kumppanin siitä itselleen vuosikymmeniksi eteenpäin.

Tehdas on ylpeä pitkäaikaisesta veneenrakentamisen perinteestään, tinkimättömästä laadustaan ja tämän vuoksi onkin antanut mallistonsa erittäin kattavasti riippumattoman amerikkalaisen veneportaalin Boattest.com testattavaksi.

Ompa veneen valinnan perusteena meriturvallisuus kovassa kelissä, vaikuttavat suoritusarvot, erinomainen polttoainetalous, runsas ja tyylikäs varustelu tai toimivat käyttöominaisuudet on Wellcraftissa ne kaikki ja lisäksi on erinomainen kokonaistaloudellisuus ajatellen itse veneenhankintaa ja vuosien saatossa kertyviä käyttökustannuksia. Veneilijät, jotka vaativat veneeltään tinkimätöntä laatua, erinomaista meriturvallisuutta ja hienoja käyttöominaisuuksia valitsevat Wellcraft-veneen.
 

 

   
 

Coastal-, Fisherman-, Sportsman- ja Scarab-veneet

 
 

 


 Coastal 210Fisherman 180Fisherman 210Sportsman 180Sportsman 210

     
       

 

 

 

 

 

 

  

   
 
 
   

 

 

       

Oikeudet muutoksiin pidätetään.          © 2012 Wellcraft Boats ja Leisure Tech Finland Oy